Welke accessoires worden er met de plissé hordeur meegeleverd?

Plissé hordeuren zijn maatwerk. U roept, wij draaien. We hebben heel wat type horren in ons assortiment. Sommige horren zijn kant en klaar en in standaardmaten verkrijgbaar, andere horren worden speciaal voor u op maat gemaakt. Ongeacht de kleur van de hordeuren wordt de deur aan de onder en bovenkant voorzien van een zwarte kap – dit is een producteigenschap. Maar soms zijn er ook andere materialen die u er kosteloos bij krijgt.

Plissé hordeuren zijn hoogwaardige producten en kunnen allerlei weersomstandigheden aan. Ze zijn praktisch onderhoudsvrij, maar hebben een langere levensduur als u af en toe de onder- en bovengeleiders schoonmaakt en een stofdoek over het gaas haalt. De onderdelen van de plissé hordeuren worden gemaakt van materiaal van zeer hoge kwaliteit. Dit geldt ook voor diverse accessoires.

Anders dan bij de standaard plissé deuren krijgt u bij de stille hordeur twee grepen meegeleverd. Bij bestelling van deze Suave plissé hordeur ontvangt u twee grepen, antraciet gaas en zwarte eindstukken.

Type hor Plissé hordeur SUAVE Plissé hordeur
  Prijs vanaf  ✓ Vanaf € 210,-  ✓ Vanaf € 210,-
  Bediening  ✓ Best getest & Goed  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Sterk & tot 50% stiller + exclusief
 bij Horrengigant verkrijgbaar!
 ✓ Basic
  Kleuren omlijsting  ✓ 24 RAL standaardkleuren  ✓ 9 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ 15-20 werkdagen  ✓ Binnen een week!

Optionele accessoires

Bij onze Mecanto deuren krijg u geen accessoires meegeleverd. Deze kunt u er in het bestelproces los bij kopen. Te denken valt aan:

  • Een zelfklevend onderprofiel 20 millimeter (geen meerprijs)
  • Een correctie onderprofiel voor schuine dorpels (meerpijs 8,14)
  • Een onderprofiel extra breed 36 centimeter (meerpijs €8,14)

Wanneer u een plissé hordeur wilt aanschaffen voor uw schuifpui en u de hor op de dag (op het kozijn) wilt monteren, dan kunt u kiezen uit verschillende ‘op de dag sets’:

  • Luxe montage profielen voor montage op het kozijn €101,70
  • Bais L-profiel montage systeem voor montage op het kozijn €64,80
  • Basis Plus L-profiel montage systeem voor montage op het kozijn €83,70

U monteert plissé hordeuren heel eenvoudig door de instructiefilms nauwgezet te bestuderen en de handelingen toe te passen. Ook staan op de site van Horrengigant handige montagehandleidingen.