LUXAFLEX HORREN KOPEN: SCHERPE PRIJZEN

Ventilatie in huis is zeer belangrijk, zeker in de zomer als je de warmte wilt laten ontsnappen en het zomerbriesje naar binnen wilt laten. Het zomerbriesje is ook het enige wat naar binnen moet komen. Insecten en beesten moeten buiten blijven. Het merk Hamstra is overgenomen door Luxaflex. Een (luxaflex) hor is hiervoor een ideale oplossing. Voorheen Hamstra, nu dus Luxaflex horren bieden volop mogelijkheden, deze horren hebben namelijk veelzijdig inbouwmogelijkheden voor binnen of buiten. Wij verkopen vaste Hamstra horren (niet dezelfde als degene die nu Luxaflex verkoopt, ja, behoorlijk verwarrend allemaal), en we verkopen maatwerk horren. Deze zijn van ons zelf, niet van Hamstra, niet van Luxaflex.

Raamrolhorren:

De raam rolhor voor binnen is geschikt voor een dakraam binnen en een draairaam naar buiten. De raam rolhor voor buiten is geschikt voor een draaikiep-raam & een draairaam naar binnen.

Voorzethorren:

De voorzethor voor binnen is geschikt voor een dakraam binnen en een draairaam naar buiten. De voorzethor voor buiten is geschikt voor een draairaam naar binnen.

Raaminklemhor:

Deze hor is geschikt voor draaikiep-ramen

VERSCHILLENDE MODELLEN Luxaflex horren

Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar als het om luxaflex horren, zoals een luxaflex hordeur of plisse hordeur luxaflex, gaat. Een hor heeft een strakke uitstraling en nemen weinig ruimte in beslag. De verschillende luxaflex horren modellen zijn als volgt:

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN LUXAFLEX HORREN?

Luxaflex horren zijn eenvoudig en bijna overal te plaatsen. Het raam of de deur kan gewoon open staan zonder dat er insecten binnenkomen. Daarnaast hebben Luxaflex horren ook de volgende voordelen:

 • Luxaflex horren zijn geschikt voor alle draai- en kiepramen
 • De Luxaflex plisse hordeur is geschikt voor verschillende soorten deuren
 • Luxaflex horren zijn eenvoudig te monteren zonder te boren
 • Plissé Luxaflex en andere Luxaflex horren beschikken over het ‘Veilig Wonen’ keurmerk
 • Een Luxaflex hordeur is eenvoudig te verwijderen voor de herfst en winter

PLISSÉ LUXAFLEX: LUXE HORREN

Voor de Luxaflex plisse wordt gebruik gemaakt van speciaal gevouwen gaas. Ook wel plissé gevouwen gaas genoemd. Het horgaas rolt zich niet op zoals in reguliere Luxafles horren, maar vouwt zich op. De plisse hordeur Luxaflex blijft bovendien in de door jou gekozen positie staan en schiet niet uit zichzelf terug. Het maakt bij het openen en sluiten van de deur niet uit waar je de Luxaflex hordeur pakt. Ook is het plisse horgaas van de Luxaflex plisse hordeur doorzichtig maar nog goed te zien wanneer de deur gesloten is. Wanneer je toch ongemerkt in de plisse hordeur Luxafles loopt dan veert het plissé gaas mee en is daarna gemakkelijk weer te herstellen. De Luxaflex plisse kan gelukkig wel wat hebben. Heb je last van hooikoorts? Bekijk dan eens onze pollenhorren op maat.

HORRENGIGANT VOORDELEN

Profiteer van onze voordelen als je een Luxaflex hordeur bij ons koopt:

 1. De prijs van Luxaflex horren zijn altijd zeer scherp geprijsd
 2. Gratis bezorging!
 3. Alles wordt op maat gemaakt
 4. Horren van hoge kwaliteit, zowel raamhor Luxaflex als hordeur Luxaflex
 5. Alle horren zijn op maat gemaakt
 6. Ruim assortiment aan horren, waaronder de rolhordeur op maat

Wil je ook een deurhor kopen? Bekijk dan ook eens de Plissé hordeur!

Welk model Luxaflex horren zijn er beschikbaar?

Verschillende. Rolhor, inzethor, inzetrolhor, vaste hor, plissé hordeur, rolhordeur en een deurhor met magneet.

Welke voordelen hebben deze horren?

Deze horren kunnen in alle draai- en kiepramen geplaatst worden, boren is niet nodig bij het monteren, vliegen en muggen blijven buiten het huis en de horren zijn makkelijk op te bergen als de herfst en winter weer in aantocht is.

Houden de horren ook pollen tegen?

Deels. Een deel van de pollen wordt tegengehouden. Wil je echt pollenwerende horren, kijk dan eens op onze pagina 'pollenhor'. Zo weet je zeker dat je binnenhuis geen last zult hebben van hooikoorts.