Hoe werkt jullie laagste prijsgarantie?

Mocht u bij een van de concurrenten hetzelfde product voor een lagere prijs aantreffen, vragen wij u ons een concurreerde offerte toe te sturen.

Wij zijn open en eerlijk. Wanneer u bij Horrengigant een (maatwerk) hor bestelt, mag u goede kwaliteit verwachten. Wij zijn áltijd goedkoper dan bouwmarkten, speciaalzaken en ZZP’ers en garanderen u de laagste prijs. Een lage prijsgarantie. Hoe werkt dat precies? Mocht u bij concurrenten exact hetzelfde product aantreffen voor een lagere prijs, dan vragen wij u om ons een offerte van de concurrerende partij op te sturen bij uw offerte aanvraag. Wij doen dan op basis van uw wensen een concurrerende aanbieding.

Controle van concurrerende offerte

Wanneer u besluit een offerte op te sturen van een andere horrenleverancier, dan wordt er bij het beoordelen van de concurrerende offerte gekeken naar:

  • Of het product exact hetzelfde is. Is de verpakking, het merk en de inhoud van het pakket identiek aan ons product?
  • Of de verzend- en administratiekosten meegenomen zijn in de prijs
  • Of het een tijdelijke aanbieding is van een concurrerende leverancier. Voor tijdelijke aanbiedingen geldt de laagste prijsgarantie niet.
  • Of de leverancier eenzelfde soort winkel is. Bouwmarkten of winkels met restpartijen worden niet opgenomen in de laagste prijs garantie.
  • Of de lagere prijs klopt. Is dit het geval. Dan zullen wij na deze controle een prijsaanpassing doen.

Scherpste prijs

Wij bieden de scherpste prijs! Maak ons erop attent wanneer u onverhoopt elders een scherpere prijs aantreft. Wij garanderen u de laagste prijs en ondernemen actie wanneer een concurrerende leverancier uw hor aanbiedt voor een lagere prijs.