Horgaas kopen

Waarom zelf horgaas kopen?

Het is mogelijk om zelf horgaas te kopen. Op diverse plekken kunt u horgaas kopen. Probleem is echter wel: hoe gaat u de hor op een makkelijke manier bevestigen? Bij het bevestigen van horgaas zijn scharnieren essentieel. Tevens is het belangrijk dat de hor op een gebruiksvriendelijke manier open en dicht kan. Wat een kopzorgen? Dat kan toch veel makkelijker en is vaak zelfs goedkoper! 

Een kant en klare hor kopen

Bij Horrengigant is voor elk budget een passend aanbod. Dat scheelt u een boel geklus en getimmer. Wij hebben dat al voor u gedaan. Het enige dat u hoeft te doen, is de maten op te meten en in de online configurator invoeren. Binnen enkele dagen wordt de hor op maat gemaakt en zo heeft u de hor snel in huis. U hoeft hem thuis alleen nog te monteren of onze montagedienst pakt dit voor u op. 

Horgaas werkt!

Horren zijn een goede manier om invliegende insecten uit uw huis te houden, maar wel als het werkt en er geen kieren of gaten in de hor of het horgaas zitten. Daarom is een passende oplossing onontbeerlijk. Wij hebben het vakmanschap, de desgewenste kwalitatieve materialen en de kunde in huis om voor u een geschikte hor tegen een aantrekkelijke prijs te maken. Bovendien zijn de horren van Horrengigant gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Wist u dat er ook pollenhorren zijn waarmee u die vervelende pollen buitenhoudt.

Heeft u een vraag over welke gaas u nodig heeft voor deur- of raamhorren? Neem dan gerust contact op met Horrengigant. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing op het gebied van horren. Bekijk ook eens onze luxaflexhorren.