HORDEUR van BOUWMARKTEN? ontdek onze voordelen!

Houd de koele lucht binnen en vliegen, wespen en insecten buiten de deur met een hor of een hordeur. De horren van Horrengigant zijn een perfect alternatief voor grote bouwmarkten zoals Karwei of Praxis. Stel uw hor of hordeur vanaf uw eigen huis zelf samen afhankelijk van uw persoonlijke wensen.
Type hor Plissé hordeur SUAVE Plissé hordeur
  Prijs vanaf  ✓ Vanaf € 210,-  ✓ Vanaf € 210,-
  Bediening  ✓ Best getest & Goed  ✓ Goed
  Kwaliteit  ✓ Sterk & 50% stiller + exclusief bij        Horrengigant verkrijgbaar!  ✓ Basic
  Kleuren omlijsting  ✓ 24 RAL standaardkleuren  ✓ 9 RAL standaardkleuren
  Levertijd  ✓ 15-20 werkdagen  ✓ Binnen een week!

Voordelen Horrengigant t.o.v. bouwmarkten

Om een goed beeld te schetsen van de voordelen van een hor van Horrengigant in vergelijking met een hor van de bouwmarkten, denk aan Karwei/Praxis/Gamma, leest u hieronder de belangrijkste voordelen in een rijtje:

1. Bouwmarkten bieden standaard maten Horrengigant is 100% vakmanschap. Dit houdt in dat u zelf kan kiezen hoe de hor er uit komt te zien en de hor tevens aanpassen afhankelijk van specifieke maten.

2. Gebruik de eenvoudige configurator van Horrengigant. Met behulp van de configurator is het mogelijk om de hor of hordeur helemaal zelf samen te stellen. Dit begint niet alleen bij de maat maar ook bij de specifieke modellen en kleuren.

3. Gratis verzending. De horren van Horrengigant worden gratis verzonden. Zo bestelt u vrij eenvoudig vanaf huis uw nieuwe hor zonder dat u hiervoor de bouwmarkt hoeft te bezoeken.

Maak gebruik van onze handige online configurator. Voer uw maten in de online configurator en bereken direct de prijs afhankelijk van uw specifieke wensen.

Hor zelf monteren?

Bouwmarkten bieden u allerlei oplossingen voor de toepassing van een hordeur. Probleem is echter wel dat u de horren zelf moet maken en zelf moet monteren. Het is niet voor niets een bouwmarkt. Horrengigant bouwt de door u samengestelde hordeur voor u op maat en levert deze thuis bij u af. Met behulp van de handige instructie video wordt de bevestiging van de hordeur een makkie. Probeer het zelf en maak gebruik van de handige configurator!

U zoekt horren van de bouwmarkt? Wij bieden een beter alternatief

De op maat gemaakte horren van Horrengigant passen bij ieder interieurdesign. In tegenstelling tot de bouwmarkt horren worden onze horren op maat gemaakt. Zoekt u naar een hordeur die vanzelf dicht slaat? Kies dan voor een magneethor die dankzij de magneetstrip automatisch op zijn plek valt. Wist u dat de hordeuren van Horrengigant van duurzaam materiaal worden gemaakt? Dit betekent dat de horren minder snel slijten, zodat u langdurig kunt genieten van een huis of kamer zonder vliegen of insecten tijdens het warme weer. Bent u ook al bekend met de HR design horren? Dit zijn zeer kwalitatief goede horren die er decoratief uit zien.

Bezoek een van onze showrooms in Purmerend en Hoofddorp en laat u informeren over de vele mogelijkheden op het gebied van horren. Voor iedere ruimte in een huis is het mogelijk om op maat gemaakte horren te plaatsen. U kunt bij ons ook Hamstra horren kopen!

Bekijk ook onze raamhorren!